Nieuwe opdrachten en dus omzet op afroep

100% garantie, geen omzet is je investering terug!

Ja, ik claim mijn plek tussen de 10 elektriciens per provincie

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als elektricien of elektro technisch bedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie projecten gemaakt, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
 • Uitterdijk - Kollum

  Elektricien-offerte.nl levert ons standaard 10 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle offertes worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in heel Nederland !!
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen offertes per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden offerte
 • Facturatie toegezonden afspraken per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Elektra klus laten doen door een erkende Elektricien

Als erkend elektricien of erkend elekto technisch bedrijf gruwel je soms van het werk dat collega Beun de Haas voor jou heeft gedaan. Vandaar dat wij op deze site, en ook via onze andere offerte sites, alleen maar willen werken met erkende bedrijven. Natuurlijk gunnen we ook Beun zijn omzet, maar liever niet bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar bedrijven die doen aan een erkenning, doen aan service, voor en na de klus. Ben jij zo'n bedrijf, dan ben je bij ons van harte welkom.

Elektricien inhuren

Iedereen kan voor een elektra klus een elektricien inschakelen. Er zijn uiteenlopende redenen waarom onze klanten op zoek zijn naar een elektricien. Geen tijd, geen kunde, niet het juiste gereedschap enz. zijn allemaal hele legitieme redenen om een op zoek te gaan naar een elektricien. Een elektricien inhuren is echter voor veel mensen niet een dagelijkse bezigheid. Vandaar dat er sites zijn zoals elektricien-offerte.nl om de keuze voor de consument wat te vergemakkelijken. Daarom vragen we wel van de bedrijven die zich bij ons aansluiten dat ze service gericht zijn. Speciaal omdat onze klanten geen ervaring hebben. Een beetje meedenken met de klant zou dus wel zo prettig zijn. En het vergroot natuurlijk de kans dat je de opdracht binnen kunt halen. 

Steeds vaker een offerte voor een elektricien

Vroeger was er altijd wel iemand in de buurt die verstand had van stroom. Maar laten we eerlijk zijn, de echte elektricien sterft langzaam uit. En toch willen we, met een steeds hogere levensstandaard, steeds luxere zaken op elektragebied. Hier wringt de schoen zoals je kunt begrijpen, wel klussen maar geen ervaren elektriciens. Wij krijgen via onze offertesites en ondersteunende website prachtig elektra werk binnen. Nu nog de juiste match maken. En dat is iets dat we handmatig doen. Gewoon kijken wie heeft welke specialiteit. Dus wanneer jij je aanmeldt als elektricien of elektro technisch bedrijf, vertel ons dan alsjeblieft zo specifiek mogelijk wat je wel en natuurlijk ook wat je niet kunt. Zo voorkomen we teleurstellingen aan beide kanten.  

Kosten van een Elektricien

De beste tip die wij je kunnen geven is: wees eerlijk en transparant. Is de laatste tijd een toverwoord, we weten het. Maar het is zoooo waar. Wij zien dat degenen die het meest transparant zijn in hun offertes, de meeste opdrachten binnenhalen. Wees specifiek, vertel wat je doet, wat het kost, waar je bijvoorbeeld een expert moet inhuren, wat je verdient aan je materiaal, of je je materiaal zelf meebrengt of dat de klant dit zelf mag bestellen om goedkoper uit te zijn, kortom alles eerlijk en transparant aangeven. Wat we dan zien is dat niet degene met de laagste prijs met de opdracht aan de haal gaat, maar degene die het meest transparant is. Let op: milieu neutraal bouwen of verbouwen wordt ook voor onze klanten een steeds belangrijker issue. Kortom, mogelijkheden op mooi elektra werk bij ons genoeg. Voor een ervaren elektricien of elektro technisch bedrijf is er bij ons altijd plaats. Schrijf je nu in ... kost niets!!

Offertes aanvragen via Elektricien Offerte

Als je offertes van Elektricien-offerte.nl in je mailbox wilt ontvangen, aarzel dan niet het formulier in te vullen of te bellen voor meer informatie. Wij hanteren een vaste prijs en een vast aantal afnemers. Ook beperken we het aantal bedrijven dat in een bepaalde regio aan het werk is. Zo houden we iedereen tevreden. Onze klanten omdat we hen telkens 4 prachtige, transparante offertes kunnen aanbieden en jullie als bedrijf omdat we voldoende werk voor iedereen genereren.

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu